Je grenzen verleggen? Zó doe je dat! (vlog)

Iedereen heeft wel bepaalde ambities. Misschien wil je wel:

  • Sneller fietsen
  • Je kinderen goed opvoeden
  • Vol zelfvertrouwen een presentatie geven
  • Alle mountainbiketrails in de Ardennen kunnen rijden
  • Een halve marathon lopen
  • Je collega’s de juiste feedback geven als iets niet helemaal loopt

Het zijn zo maar wat voorbeelden. Dingen waar je op voorhand al wel tegenop zou kunnen zien. Omdat het spannend is of moeite kost.

Laatst deed ik iets wat ik ontzettend spannend en misschien zelfs wel eng vond. Maar ik deed het omdat ik als wielrenner wilde groeien, mijn grenzen verleggen en een nieuwe ervaring opdoen. In deze vlog zie je wat ik deed:

Of het nu gaat om persoonlijke groei of het willen verbeteren van een vaardigheid. Soms moet je uit je comfortzone stappen om ergens beter in te worden. Een stap verder gaan dan dat je normaal doet. Je grenzen verleggen en die stappen zetten die spannend, pijnlijk of vermoeiend zijn.

Wat zijn jouw ambities? En op welke manier kun jij uit je comfortzone komen om te groeien in datgene waar je beter in wil worden?